PASSION FOR PEOPLE IN BUSINESS

Netwerken in Breda

Maak kennis met de kracht van het resultaatgericht netwerken in Breda!

International Networking Company staat bekend op haar service, kwaliteit en resultaat. De International Networking Company werkt sinds 2015 hard aan het creëren van resultaat voor alle aangesloten ondernemers. En met succes! Want in 2022 is INC een van de snelst groeiende ondernemersnetwerken van Nederland. Vanwege dit succes kan jij kennismaken met de kracht van het resultaatgericht netwerken in Breda. Bekijk onze unieke voordelen: 

Geen resultaat = 100% geld terug garantie

Netwerken moet leuk zijn, maar het moet vooral resultaat opleveren. Dit is het motto van International Networking Company. Wij zijn de enige netwerkorganisatie waar een resultaatgarantie van toepassing is. Dit betekent dat wij kunnen garanderen dat jouw lidmaatschap terug wordt betaald in resultaat! Of je dit terug wilt krijgen in opdrachten, advies-uren, of verkochte producten, maak jij samen met team-INC concreet voordat jouw lidmaatschap in gaat.

Internationaal Netwerk en community Platform

Wist u dat de INC een speciaal team van ervaren nationale- en internationale ondernemers heeft die ons advies geeft en bijzondere aanbevelingen kan ondersteunen voor onze leden?
Dit betekent dat wij onze leden regelmatig de vraag stellen: waar ben je naar op zoek? Met jouw zoekvraag kan team INC gericht aan de slag met het vinden van de juiste persoon of instelling om jouw bedrijf zo gericht mogelijk te laten groeien.
Via onze eigen software: de INC-Community platform kan jij online netwerken in Breda Binnen de community word je op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en events, maar kan je ook zelf berichten plaatsen, contact leggen en andere ondernemers helpen. Het online platform is open (en gratis) voor iedere ondernemer die geïnteresseerd is.  Meld je aan en neem een kijkje!

Buitengewone diensten en zichtbaarheid

International Networking Company faciliteert de ondernemer in de breedste zin van het woord. INC biedt een ruim assortiment aan ondersteunende diensten om jouw professionele groei te stimuleren. Zo kan je bij ons ruimtes huren, een podcast opnemen, of jouw producten/diensten in onze eigen INC-Shop zetten.
Regelmatig zal jouw bedrijf in het zonnetje worden gezet op de community platform of LinkedInpagina waar wij een totaal bereik van meer dan 90.000 jaarlijkse impressies hebben.

Offline events en Matchmakers

Elk INC-Event is uniek en altijd gratis toegankelijk voor leden. Meerdere keren per jaar zal er een ‘Drinks & Results’ event plaatsvinden op een unieke locatie ergens in Nederland. Naast de hoogwaardige catering en gezelligheid staan onze events bekend om de ‘Matchmakers’.
Voordat een offline-event plaatsvindt zijn de Matchmakers al aan het werk om voor jou waardevolle aanbevelingen voor te bereiden. Dit doen ze door zich te verdiepen in jouw organisatie en de zoekvraag centraal te stellen om vervolgens potentiële samenwerkingen in kaart te brengen. Mocht je aanwezig zijn op een van onze events, zorgen de Matchmakers gedurende de avond voor waardevolle introducties. Zo leer je niet alleen het netwerk kennen maar werk je ook, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen, doelgericht aan zichtbaarheid én resultaat.

Volg ons op LinkedIn

Meld je gratis aan voor de INC- community platform

Want to know more about our memberships?

Fill in your details and we will get intoch