PASSION FOR PEOPLE IN BUSINESS

Netwerken met Resultaat

Maak kennis met de kracht van het resultaatgericht netwerken

Als Succesvol ondernemer kun je niet zonder een groot, waardevol netwerk. Kennis delen, mensen ontmoeten én resultaat creëren, daar gaat het om. Maar waar veel ondernemers tegenaanlopen is het uurtje netwerkontbijt, borrel of event zien te proppen in een overvolle agenda. En als het dan toch is gelukt, wat levert het dan op? Uiteraard is het gezellig en als je geluk hebt, ga je met een volle buik naar huis maar wij van International Networking Company geloven dat dit anders kan. INC geeft een draai aan het old school netwerken, omdat wij als geen ander begrijpen dat tijd kostbaar is.

Sluit aan bij een netwerkorganisatie wat resultaat oplevert!

INC biedt als enige netwerkorganisatie van Nederland een resultaatgarantie. Dit betekent dat wij kunnen garanderen dat jouw lidmaatschap wordt terugverdient in het Resultaat dat team INC samen met jou creëert!

Onze netwerkevents zijn enkel een ondersteuning voor onze leden, om elkaar beter te leren kennen en om de zichtbaarheid te vergroten. Team INC is naast het organiseren van deze events druk bezig om jouw aan waardevolle bedrijven en personen te koppelen. 

Kom een kopje koffie drinken

Wij horen graag welk resultaat wij voor jou kunnen creëren!
Hoe creeren wij resultaat?

Hoeveel opdrachten, advies uren of verkochte producten staan er tegenover een lidmaatschap?
Tijdens een een-op-een gesprek concretiseren wij de resultaatgarantie die voor jou van toepassing is.


Achter de schermen is Team INC hard aan het werk om voor jou de juiste bedrijven en/of personen te vinden om jou aan te introduceren. Daarbij houden wij rekening met de door jou doorgegeven zoekvraag en resultaatgarantie.

 

INC gelooft niet in koude acquisitie, daarom faciliteren wij een warme introductie.

 

In het kort: International Networking company = resultaat. Jij bepaalt het resultaat, en wij faciliteren het. Kom naar de events om leden te leren kennen en om uw zichtbaarheid te vergroten, niet omdat het de key-focus is.

Volg ons op LinkedIn

Meld je gratis aan voor de INC- community platform

Want to know more about our memberships?

Fill in your details and we will get intoch