Een efficiënte netwerkbijeenkomst

Een efficiënte netwerkbijeenkomst organiseren voor uw bedrijf? Dat kan bij INC. Networking!

Heeft u er wel eens over gedacht om uw eigen bijeenkomst te organiseren? Het ligt misschien niet direct voor de hand. Toch is het aan te raden hier eens over na te denken. Op uw eigen netwerkbijeenkomst kun jij bepalen wie er komt en wat er gebeurt. Zet bijvoorbeeld uw bedrijf of product in de spotlight!

Netwerken is meer dan gezellig samenzijn. Bij INC. Networkingdenken wij mee over de vormgeving en invulling van jouw netwerkevent! 

De juiste match maken

Veel mensen vinden het lastig om zo maar op iemand af te stappen. Ondanks de beste intenties zoeken mensen vaak eerst bekenden op. Dat vinden wij van INC. Networking zonde. Tijdens het event zorgt de organisator van INC. Networking ervoor dat betekenisvolle matches gemaakt woorden door actief netwerkers aan elkaar te koppelen. Zo faciliteren wij de juiste ontmoetingen op het juiste moment.

Een inspirerende locatie

Wij begrijpen goed dat de locatie voor een netwerkevent een inspirerende plek moet zijn. De locatie moet zowel het brein prikkelen als de gasten op zijn gemak laten voelen. Bij het organiseren van uw netwerkevent gaan wij opzoek naar de perfecte locatie voor uw event, geheel passend bij het onderwerp van uw netwerkevent.

Zorgeloze catering

Natuurlijk kan kwalitatief eten en drinken niet ontbreken bij een netwerkevent! Daarom werken wij samen met de Smaakmakerij. Een frans diner, tapas, een Indisch buffet of toch andere wensen? De Smaakmakerij in samenwerking met INC. Networking zorgt voor een geheel verzorgde catering voor uw netwerk event. Geheel aansluitend bij uw wensen!

Netwerk vooraf in kaart gebracht

Voordat uw netwerkevent gaat plaatsvinden brengen wij de genodigden en het bijbehorende netwerk in kaart. Een sterk sociaal netwerkstructuur kan u namelijk helpen in carrière en in uw privéleven. Zo weten wij, en u, precies welke netwerkers aanwezig zijn en wat hij of zij zoekt of kan betekenen.

Want to know more about our memberships?

Fill in your details and we will get intoch